There was an error in this gadget

Sunday, May 22, 2011

Haekal Jamal

Haekal Jamal
Penyeri keluargaku...
Jemput tgk semuanya...hehe







shot with 5dmkii/400D and few lenses, 135 3.5 aus jena, 85mm 1.8 GB 37mm f2.8, 50mm 1.4 and helios 58mm f2

Riduan & Amirah 11 & 12 Mac 2011

Assalamu'alaikum dan salam sejahtera.
Kepada pengunjung blog ini, maaf sudah lama tidak update kerna atas alasan
kerja,busy,malas, dan dah dapat baby.hehehe..
di kesempatan ni nak ambil peluang ucap terima kasih kepada Muktasyaf Ibrahim Annamir, kerana percayakan saya dan kasi peluang untuk tangkap gmbr anak buah annamir..hehe
Teruskan melihat k. tak pandai tulis, tapi layan je la..zaaaass













Wednesday, October 13, 2010

Ijan & Cinot,Wifey BFF

Salam, agak lama tak update blog, gambar ni pun gambar lama, wedding kawan baik isteri Cinot dengan seorang yang bertuah Ijan, hehe, ayat mcm bodek jer..gurau gurau jer..

Ok shot ni ambil potraiture skit, arak skit, ngan kawan kawan skit, njoi!!!!









Add Image


Teeeeet!!!!

Wednesday, June 23, 2010

WTS : 400D

WTS Canon 400D - RM 900

Body only, charger (*third party), battery original, neck strap.
no box, no eye-cup,no dust/no fungus, just service it on 17hb jun10*-
*somewhere around that week
i bought it brand new from fotoselangor and want to sell it,
Shutter count around 15k and few calar-calar. used body ma
Kindly call 019-3182645 for viewing and terus beli..hehe..
serial no : DS126151



Monday, May 31, 2010

Seascape at Teluk Batik

Salam,
it's been such an amazing weekend..mmg syioksungguh last week,jumpa mak & mak mertua, happy2, balik kmpg isteri, gi teluk batik...ehehehe..ni nak habaq mai, teluk batik tu best bangat, syiok kalau nak gi beach yg bersih dan ada sunset, owh yes, sunset!!!
Seriously, it's a super duper fun place for photographer as well.

Less talk, more picture please..njoy







A shots are taken with 5dmkii+17-40L+Cokin Z121M

Wednesday, March 10, 2010

Publish - Berita Harian 06.03.10

Salam,

Greeting my fellow friend, either u are from flickr or facebook or suddenly stumble upon my blog, i welcome you to my very humble blog. :P

Hehe, Kali ni nak berkongsi kegembiraan tentang my first and foremost publish picture on our local newspaper, Berita Harian, It was on Ruangan Sabtu, Page 4, Direnjis-renjis. I took the pictures of my best friend wedding, and it so happen dan juga lucky dpt masuk dlm paper! Less word, more photos, Hope you're like it! I post u the keratan and few picture yg dpt masuk dlm paper and few that didn't make it..












Sunday, March 7, 2010

Konvo shot! Huhuuuuuuuuuuuu!!!!

Salam dan selamat sejahtera sahabat..
It's been a while tak update blog..
Kinda busy with life, with work and family, busy is great right..

Kali ni nak update pasal gmbr Convocation. Bertempat di Uitm Shah Alam,
i cover up gambar my super junior mass comm, Iza,yes Iza..A very cool lady with personality.
Iza nampak very natural,with her big title of the day, Anugerah Naik Canselor (well done sist)
she's shining very bravely for the rest of the day i guess..
Less word, more photos, come and take a look :D