There was an error in this gadget

Tuesday, February 23, 2010

Happy Birthday Apip...

Pada beberapa Sabtu yg lepas, diriku berpeluang untuk amik birthday party anjuran kawan isteri. Sangat menarik, sungguh teruja dgn first job of 2010, (lama dah x buat job)

Couple up with few lenses, i took the challenge..huhuhu..
the birthday party was great, the theme is red, mcm gong xi fa cai plak, hehehe..
we having fun doing outdoor photography.. :D
One Years old, Afif Ikmal, or better else, Apip pun nampak ceria sepanjang shooting akitiviti.












All the best to Nizam, Malia dan Apip! You guys rock!

Gmbr gmbr diatas di ambil dengan 5dmkii+Helios 44-2 2/58 (M42 lens)

Monday, February 22, 2010

Monotone pictures , Apakah itu...

Salam and Greeting...
Kembali aku berblog walau tiada siapa ikut blog aku ni, Well, there is a saying.
Is not about being read, it's about being written.
Mcm kelakar jer, apapun kali ni nak kongsi about monotone, Monotone ni slalunya black and white yg berkaler.Apakah itu? Yes, it is. Black and white plus green, black and white plus blue, but personally monotone memang ada mood dalam menaikkan gmbr.Mari lihat gambar ini untuk keterangan lanjut (*skema kan?





My wife, my love, my only one...

I'm proud to say i'm married to a very lovely lady, Dewi Melati..
Yes i am, love her very much. Tot of sharing few pictures of her as a token of love.

Love you sayangku! Mwah Mwah..









Sunday, February 21, 2010

Wedding, Pre-Wedding and Engangement

Salam semua,
how are you (*style abg kasim raja lawak)

Bila sudah berjinak dalam photography, pasti kebanyakan khalyak mesti tanya???

U buat wedding?
U ada laman web?

Lol, dah lama nak buat something yg boleh kasi dorang jawab...

Yes, i buat!
Ada! Check my blog : www.sangphotographer.blogspot.com and my flickr..

Apa pun yg penting, mereka nak kenal dgn kita as a photographer,
nak tau tentang gambar kita. mcm mana rupanya? cantik ke idak?
pakej yang ditawarkan? mcm mcm lagi....

Ok here's my package :
Anything that suit your budget!!!
Yes! I could do expensive one and cheap one! You Decide!!!

Here some of my wedding photo sample :


























Seascape!!!!

Yes, and it never get enough, again, Kelanang Beach.
One of the wonderful sunset i've ever encounter, Subhanallah.
All praise be to Allah.



All the picture was taken with 5dmkii,
two above pictures with 17-40 and Cokin Filter, bottom picture with Tokina 12-24.

Sesiapa ingin outing bersama bolehlah roger. ramai ramai kita gi tangkap gmbr..
Fuuuuh....seascape, lagi dan lagi... :D

p/s: Nak bwk family plak gi Kelanang !!!

I'm a photographer



Salam Guys,
Big thanks for dropping by, appreciate it much,
Just wanna share my world of photography here in a blog. (By the way i have a flickr.com account, lol) I do enjoy landscape,seascape, slow shutter,potraiture what ever photography can offer me. :D
Hey, this is my first post, ok!


Quit the bablin, come enjoy my picture :D



About the picture :
A single shot, taken with 5dmkii+17-40L+Cokin 121M
Taken at Pantai Kelanang, Banting, Selangor.
Really a seascape heaven, if you guys planning to shot a beach or sea,
this will a perfect place to be. I dare you!

feel free : http://www.flickr.com/photos/hairiakmal/